UDFORDRINGEN

En næsten umulig sejlads fra Mallorca til Marstal

Thomas skildrer i sin sædvanlige positive tone glæden ved at være på havet og livet på en båd under en lang havsejlads.

Selvom det umiddelbart er en umulig rejse, han begiver sig ud på …

Udfordr1
Regn

Dårligt vejr, lukkede havne, og problemer med navnet på den nye båd…

Da Thomas i januar 2020 købte en sejlbåd på Mallorca, var drømmen at sejle i Middelhavet sammen med familien. Men da verden to måneder senere lukkede ned, bristede drømmen. Den nye båd blev lige så utilgængelig som hvis den var sunket og den ekstremt dyre havneplads på Mallorca ville snart ruinere familien.

I en tid, hvor alle andre bliver hjemme, er Thomas tvunget til Spanien for at hente sin nyindkøbte båd og sejle den hjem. Men turen bliver ikke som ventet. Dårligt vejr, lukkede havne, og problemer med navnet på den nye båd giver udfordringer.

Men oceanet byder også på store oplevelser, livsdrømme og indsigter.

Udfordringen

En næsten umulig sejlads fra Mallorca til Marstal Handler om hvordan tre mænd og en kvinde sejler rundt om et Europa i krise. Den handler om at finde løsninger når udfordringerne vokser, og om at vende dårlige situationer til noget godt.

11-Veber

Mød forfatteren

I sin sædvanlige positive tone skildrer Thomas glæden ved at være på havet og ved at leve på en båd under en lang havsejlads, selvom det umiddelbart er en umulig rejse, han begiver sig ud på.

Når det blæser, er der dem der bygger læhegn og dem der bygger vindmøller
– Kinesisk ordsprog

Når det blæser er Thomas Veber ikke den som bygger læhegn. I stedet konstruerer han vindmøller og griber de muligheder som livet byder på. Han har både sammen med familien og alene gennemført en hel række langturssejladser. Han har skrevet flere maritime bøger og holder foredrag om sejlads og rejseeventyr.

Udfordringen

En næsten umulig sejlads fra Mallorca til Marstal

Følg med på en unik sejlads, og oplev glæden ved at løse udfordringer, være en del af et fællesskab og få selv de store oplevelser på havet.

Bogen udkommer officielt den xxxx men jeg har et begrænset antal eksemplarer til forkøb. Få et af disse eksemplarer inden …

Udfordr2

Thomas sejladser er omtalt i blandt andet:

Medie-logoer-bred-dk