Skip to content

ET ÅR UDEN SKO

Fra parcelhus til palmestrand

Et år uden sko
Et år uden sko

En gribende og anderledes rejsebeskrivelse

I en 30-fods sejlbåd, og på lavt budget, sejler familien ud i verden i 15 måneder. Forældrene opsiger sine jobs, børnene hives ud af skolen og huset udlejes.

Men er det virkelig muligt for en hel familie at leve for 10.000 kr. om måneden? Kan børn overleve uden internet? Glemmer vennerne en, når man er væk i over et år? Hvordan får forældre voksentid, når de bor tæt sammen med deres børn? Skal man være bange for at gå ned ad en mørk gade på et fremmed kontinent?

“Et år uden sko” er ikke kun en sejlerbog, den er for alle som har lidt eventyr i blodet.

Få din egen køjeplads

“Et unikt indblik i livet ombord på en langturssejler,” skrev Minbaad.dk. Nu har du også chancen for at følge med ombord på sejlbåden “Anna Lisa” på 12.000 sjove, spændende og en gang imellem lidt farlige sømil.

Medierne roser


“Personligt, følelsesmæssigt, dramatisk og med meget humor og overraskende detaljer.”

PÅ KRYSS


“Teksterne er meget personligt og ærligt skrevet, hvilket giver en fornemmelse af, at man selv er med ombord. Det bliver topkarakter.”
SEARCH MAGAZINE


“En fantastisk fortæller […] Jeg giver bogen 5/5 stjerner”

Bogblogger KSHDKBOEGER

To perspektiver

“Et år uden sko” roses for at være en rejsebeskrivelse fortalt fra to perspektiver.  Thomas Veber og Margareta Veber skiftes til at fortælle om sine oplevelser, og de er ikke altid enige om, hvilke der er de gode eller dårlige.

“Jeg ønskede at skrive en feel good bog,” forklarer Thomas Veber, “men jeg har også beskrevet flere af de dårlige oplevelser, for det er dem man udvikles af som menneske.”

”Vi så mange smukke øer, men det var de mennesker, vi mødte undervejs, som gjorde mest indtryk på os,” fortsætter Margareta Veber. “Lokale familier åbnede deres hjem og vi blev budt på mad og så, hvordan livet hos dem foregår. I 15 måneder var vi ’de fremmede’, og det overskud, vi blev mødt med, har vi også forsøgt at beskrive i bogen.”

Et år uden sko
Et år uden sko

15 måneder i en lille båd

Familien sejlede gennem Europas floder og kanaler til Middelhavet, langs Afrikas kyst til Gran Canaria og videre til de afrikanske øer Kap Verde. Her fra var de isolerede i 17 døgn, da de sejlede over Atlanten til Caribien.

En hel række både turistede og autentiske øer blev besøgt i Caribien inden familien sejlede tilbage over Atlanten til Europa igen. En sejlads som var meget tæt på at ende galt …

Hvad siger folk som har læst “Et år uden sko”?

 

“Jeg læste bogen i ét stræk. Rigtig godt skrevet”
ULLA

“Hvilken fantastisk fin bog! Stort tak for en personlig og fin skildring.”
MARTIN

“I skriver så godt. Tiltalende familieperspektiv og rigtig interessant.”
ELISABETH

Få 45% RABAT hvis du køber i dag

Læserne og medierne har givet deres dom: Det er en vidunderlig bog, og køber du “Et år uden sko” direkte fra forlaget, kan du nu få den for 175,- kr. Normalt koster den 289,- så det er en rabat på hele 45%

Indskriv rabatkoden MTVEBER i feltet “rabatkupon” i kurven når du handler på www.oceandream.dk – så får du 45% rabat!

Et år uden sko

Vores rejse er omtalt i blandt andet

Et år uden sko