Kan man skrive på mobilen?

Jeg bruger enhver chance der kommer for at skrive. I båden, i bussen, i toget, på stranden, i frokostpausen… Til det har jeg en fantastisk app/program som hedder Evernote. Med den synkroniseres alt jeg skriver via skyen til alle mine enheder. Sidder jeg i toget og får en god idé skriver jeg det ind på min mobiltelefon i Evernote. Kort tid efter er mit notat også på min tablet og min PC. Virkelig enkelt.

Jeg ville dog gerne være mere produktiv når jeg sidder med mobilen. Tidligere havde jeg en HTC mobil med et rigtigt, fysisk keyboard. Det har min Samsung Galaxy S3 ikke. Det er ellers en telefon jeg er rigtig glad for, men jeg savner virkelig keyboardet. At skrive på skærmen er ikke helt lige så godt, som at skrive på et rigtigt keyboard. Men så fandt jeg det her keyboard til Samsung Galaxy S3. Det bør ikke fylde meget i lommen, indkobles via Bluetooth og kommer samtidig med et fint fodral som beskytter telefonen. Og prisen er meget, meget rimelig.

Er det mon pengene værd? Til 147,- kr. er det ihvertfald værd at teste. Jeg vender tilbage når jeg har fået det – om det virkelig går at skrive med.

Opdatering:
Nu har jeg brugt det her keyboard i et par uger, og jeg er ret imponeret! Det er let at få til at virke – med den lille manual i hånden gik det let. Det går også forbavsende hurtigt at skrive. Der er desværre ingen danske bogstaver på det, men det løses let ved f.eks. at holde “o” nede lidt for at få et “ø”, a for at få et “å” mm. Alt i alt et køb jeg er meget tilfreds med!