Skip to content

FAMILIER PÅ EVENTYR

3. sæson

Familien Veber tager sejlbåden over Atlanten til Caribien

Flere gange på vores sejlads til Caribien havde vi et tv-hold ombord på Anna Lisa. De filmede til programmet “Familier på eventyr” som gik på svenske SVT i 2017.

Programmet fulgte fire familier som forlod hverdagen for at forfølge sine drømme. De forlod job og skoler, solgte huset og pakkede alt sammen for at tage ud på sine livs eventyr. Vi var “Entusiasterne” eller “Sejlerne”.

Vi er stolte over at SVT mente, at netop vores rejse var tilstrækkelig interessant til at vise for knapt en million seere hver tirsdag i seks uger. Da vi kom hjem havde vi desuden den fedeste feriefilm man kan drømme om.

Episode 1

Hvem er vi og sejlads i Middelhavet.

Episode 2

Den anden episode af “Familier på eventyr” hvor vi forberede vores langturssejlads. Hvad skal vi have med? Hvordan har vi gjort med jobs og skole?

Vi sejler ned gennem Europas floder og kanaler til Middelhavet og videre til Spanien.

Episode 3

Vi sejler i Middelhavet og kommer ud i en storm på vej til Mallorca. Det giver en hel del tanker …

Hele rejsen går ud på at realisere drømme. Er det dumt at opsige sit job for at sejle og skrive? Hvordan skal man nogensinde kunne lykkes med det? Sommerferien slutter og bådskolen starter for Mathilda og Troels.

Vi fortsætter til Gibraltar, vores sidste stop i Middelhavet. Det begynder at blive lidt trangt for en hel familie at bo på en 30 fods sejlbåd. Konflikterne starter og børnene savner sine venner hjemme.

Episode 4

Vi forlader Gibraltar og Europa for at sejle til Afrika. Marokko er fascinerende og vi prøver på at købe et flyvende tæppe. Men hvordan går det uden internet ombord på båden? Og bliver konflikterne mindre når vi er kommet til et nyt kontinent?

Episode 5

Tiden er inde til at forlade Marokko og fortsætte til Kanarieøerne. Her får Mathilda en meget værdsat overraskelse og vi planlægger det lange strækninger vi nu skal til at sejle ude på Atlanterhavet.

Efter en uges, i starten hård, sejlads kommer vi til de afrikanske øer Kap verde. Her er det en udfordring at få repareret det som gik i stykker på sejladsen.

Episode 6

I Kap Verde er det svært at få fat i vand, men vores forsøg giver mange gode oplevelser. Vi forbereder os for at sejle over Atlanten og kommer endelig frem til vores mål med sejladsen: Tobago i Caribien.