Skip to content

Thomas Veber

Hvor finder du en dygtig foredragsholder? Her!

Om-ThomasVeber

“Den sidste idiot er ikke født endnu!” Sådan reagerede omgivelserne, da Thomas Veber fortalte, at han havde tænkt sig at sejle til Middelhavet ad Europas floder og kanaler i en 17-fods orange motorbåd fra 70’erne.

Omverdenen var også skeptisk, da Thomas tidligere opsagde en lederstilling i IT-branchen for at sejle 15 måneder til Caribien sammen med sin kone og to børn.

For ikke at tale om, da han i et år drev et IT-konsulentfirma fra en klassisk mahognisejlbåd i Middelhavet – langt inden udtrykket digital nomade var blevet moderne.

dyk

Til trods for at skeptikerne nogle gange står i kø, lykkes Thomas Veber altid at gennemføre sine, ofte lidt anderledes, projekter. Mange gange gør han desuden det hele lidt enklere og derfor bliver det ofte på et lavere budget end hvad andre bruger.

I sit job som IT-chef i en international industrivirksomhed bruger Thomas Veber hver dag erfaringerne fra oceansejladsen når der skal gennemføres projekter. Han bruger for eksempel erfaringen fra at sejle over Atlanten til systematisk at få gode idéer. En presset situation i en kuling og store bølger ud for Afrikas kyst bruger han til at sikre, at IT-projekter bliver klare til tiden.

Otte hurtige facts…

Thomas Veber har…

  • Været 1 gang i TV 2 Nyhederne og på forsiden af Jyllands-Posten
  • Deltaget 2 gange i Go’ aften Live
  • Sejlet 3 gange over Atlanten
  • Kørt 4 gange ud på længere motorcykelrejser, blandt andet i Island
  • Haft 5 job inden for it-branchen
  • Lavet 6 rejseprogrammer til SVT, Sveriges modsvar til DR
  • Skrevet 7 bøger
  • De sidste 8 år holdt foredrag på biblioteker, skoler, virksomheder og i foreninger
Go-aften-Danmark

“Intet er umuligt, det gælder bare om at få den rigtige idé” er Thomas Vebers motto, og det bliver brugt både i rollen som IT-chef og på sejladserne ude i verden.

badmesse_1600

Med et inspirerende og humoristisk foredrag hjælper Thomas Veber nu ansatte i firmaer med at blive mere effektive og samtidigt øge arbejdsglæden.

På skoler holder han foredrag med et gigantisk energiboost for de ældste elever, som egentlig klarer sig godt i skolen, men som mangler lidt selvtillid for selv at udleve deres små og store drømme.

Thomas hjælper også sejlere i ind- og udland med at få flere oplevelser med deres både – uanset om de vil sejle i hjemlige farvande eller langt udenfor Danmarks grænser.

Han holder foredrag på biblioteker, i foreninger og på messer og har skrevet flere fag- og inspirationsbøger om sine eventyrssejladser. Desuden har han lavet en række film på YouTube.

Størst på eventyrssejlads!

Thomas Vebers nyhedsbrev er måske Europas største om eventyrssejlads og om at få flere oplevelser med sin båd. Gør som over 22.000 andre og skriv dig op.

“Jeg behandler dem som får mit nyhedsbrev som min inderkreds. Så når du tilmelder dig bliver du en gang imellem indviet i nogle ret coole ting (inkl. lejlighedsvise gratis ting).”

13-fisk2

Bliv inspireret, klogere eller underholdt…

Foredrag og kursus

“Holbæk Sejlklub var fyldt med sejlere og der var ikke én ledig m2 på gulvet, så der måtte være ståpladser til de sidste.”
 
– Holbæk Sejlklub
 

Bøger

“Bogen er læst og jeg har lyst til læse den igen med det samme.”

– Lene Brøker

Læs mere om mine bøger…

Film

“Spændende og virkelig inspirerende!”

– Tim Larsen

Se mine film…

Thomas-blaa

Kontakt!

Har du noget på hjerte? Jeg elsker at snakke!

Thomas Veber
Gothersgade 11
1123 København K

+45 52 79 63 62

Du kan også nå mig her…

@forfatterthomasveber

Fakta

Thomas Veber er født i Marstal på Ærø i 1975. Da han var 25 flyttede han til Spanien, og da han efter en sejltur til Caribien mødte sin svenske kone, flyttede han til den svenske side af Øresund.

Han har siden svømmet med piratfisk i Venezuela, på Island kørt motorcykel på steder hvor de lokale troede at det var umuligt og han har drevet et IT-konsulentfirma mens han har rejst.

Men det er sejlsporten som er den store passion og han har sejlet over Biskayen og Atlanten flere gange og desuden gennemtrawlet Europas floder og kanaler efter oplevelser.

Thomas-Veber-thumbs-up