Skip to content
Menu

Sejl til Middelhavet

Sådan sejler du til Middelhavet på en måned (uden at komme ud i dårligt vejr)

  • Hvad koster det?
  • Kan du gøre det med din egen båd?
  • Dokumenter og certifikater du behøver

Tag genvejen til Middelhavet gennem Europas floder og kanaler. Få min bog Sejl til Middelhavet med gode råd til langtursejlads og alle de bedste tips til en enkel og smertefri tur ad floder og kanaler til Middelhavet.

Gør som over 19.000 andre og tilmeld dig mit nyhedsbrev. Så får du bogen tilsendt på e-mail. Det koster dig ikke en krone! Mit gratis nyhedsbrev kommer 1-2 gange om måneden med tips, tilbud og lejlighedsvis gratis ting!

Dit fornavn: *

Din email-adresse: *

Jeg behandler dem som får mit nyhedsbrev som min “inderkreds”. Så når du tilmelder dig bliver du en gang imellem indviet i nogle ret coole ting (inkl. lejlighedsvise gratis ting).

Er du stadigvæk i tvivl om du vil tilmelde dig til mit nyhedsbrev? Se 6 gode grunde til at gøre det her.