Skip to content
Menu

Fra sørøver til IT-chef

IT-chef, forfatter og foredragsholder Thomas Veber sejlede over Atlanten sammen med sin kone og to børn for at sejle 15 måneder i Caribien.

I dag bruger han hver dag erfaringerne fra oceansejladsen og livet på en lille sejlbåd i sit job som IT-chef i en international industrivirksomhed. Kan oplevelsen fra en stormende nat ved Afrikas kyst bruges, når et økonomisystem skal opgraderes? Kan et tilfældigt møde på et fiskemarked på Antigua bruges ved konflikter på kontoret?

Thomas Veber deler erfaring fra 20.000 sjove, spændende og en gang imellem lidt farlige sømil på oceanerne, og hvorfor de har været den bedste uddannelse til at gennemføre IT-afdelingens projekter smidigt.

Foredrag: Fra sørøver til IT-chef
thomas-hold-kaeft-og-rejs
guldmakrel

“Dygtig til at fortælle, fange og inspirere sine tilskuere. Strålende indsats.”

Bengt Wallin
Svenska Mässan Mässor och Möten AB, Göteborg

“Et virkelig godt og inspirerende foredrag.”

Sisse Søgaard Passalia
MOD TIL – Foredrag med ildsjæle

“Fra sørøver til IT-chef” henvender sig primært til virksomheder. Deltagerne vil uden selv at skulle sejle over Atlanten blive inspireret til at løse problemer og øge arbejdsglæden i hverdagen – på en underholdende og anderledes måde.

Der vil være flere underholdende og tankevækkende historier fra Thomas Vebers sejladser til fjerne himmelstrøg, og der er konkrete eksempler på, hvordan han senere har brugt erfaringerne i hverdagen på kontoret.

Selvom Thomas Vebers baggrund er indenfor IT og oceansejlads, er foredraget for alle som ønsker at blive inspirerede til mere glæde i arbejdslivet – også de dage, hvor problemerne hober sig op.

badmesse_low_square
Goteborg2
badmesse2_low_square

Foredraget kan holdes på dansk eller engelsk og varer 45-60 minutter. Kontakt booking@thomasveber.dk for booking.