Skip to content
Menu

IT-chefen som er sørøver

Hvordan 20.000 sømil i en sejlbåd på verdenshavene kan gøre dig bedre til at løse problemer, få idéer og samtidig øge arbejdsglæden på kontoret.

På en sejlbåd på oceanet bor og arbejder man tæt sammen. Konstant er der udfordringer, og man lærer en masse om samarbejde og problemløsning. De erfaringer har Thomas Veber taget med til kontoret, og på foredraget “IT-chefen som er sørøver” fortæller han, hvordan han bruger disse indsigter til at løse problemer, få idéer og få endnu bedre stemning på afdelingen.

Thomas Veber har flere gange sejlet over Atlanten sammen med sin kone og to børn for at sejle i Caribien. Nu bruger han hver eneste dag erfaringerne fra oceansejladsen og livet på en sejlbåd i sit job som IT-chef i en international industrivirksomhed.

Foredrag: Fra sørøver til IT-chef
thomas-hold-kaeft-og-rejs
guldmakrel

“Med udgangspunkt i foredraget, fik vi mange gode og spændende diskussioner i løbet af dagen.”

Catharina Byström
Vellinge Kommune

“Det var fuldstændigt hvad vi havde håbet på.”

Peter Schrijver
XT2 Vojens

Generelt er det et problem, at projekter ikke bliver færdige til tiden, men IT-chef, forfatter og foredragsholder Thomas Veber har flere løsninger, som alle er kommet efter indsigter fra hans sejladser til eksotiske steder.

I foredraget følger deltagerne blandt andet med ud i sejlbåden en stormende nat ved Afrikas kyst og hører, hvordan episoden kan bruges, når et økonomisystem skal opgraderes. De følger også med på fiskemarkedet på Trinidad og kan selv bagefter bruge erfaringerne til at hæve stemningen på kontoret.

Deltagerne vil på en humoristisk og eventyrlig måde få:

  • Enkle værktøjer til at løse problemer i projekter
  • Knep til at få samarbejdet til at fungere endnu bedre
  • Et energiboost uden lige

Thomas Veber deler erfaring fra 20.000 sjove, spændende og en gang imellem lidt farlige sømil på oceanerne og hvordan de har været den bedste uddannelse til at gennemføre IT-afdelingens projekter smidigt.

badmesse_low_square
Goteborg2
badmesse2_low_square

“IT-chefen som blev sørøver” henvender sig primært til virksomheder. Deltagerne vil uden selv at skulle sejle over Atlanten få værktøjer til at løse problemer og øge arbejdsglæden i hverdagen – på en underholdende og anderledes måde.

Der vil være flere humoristiske og tankevækkende historier fra Thomas Vebers sejladser til fjerne himmelstrøg, og der er konkrete eksempler på, hvordan han senere har brugt erfaringerne i hverdagen på kontoret.

Selvom Thomas Vebers baggrund er indenfor IT og oceansejlads, er foredraget for alle som ønsker at få mere glæde i arbejdslivet – også de dage, hvor problemerne hober sig op.

“Dygtig til at fortælle, fange og inspirere sine tilskuere. Strålende indsats.”

Bengt Wallin
Svenska Mässan Mässor och Möten AB, Göteborg

“Et virkelig godt og inspirerende foredrag.”

Sisse Søgaard Passalia
MOD TIL – Foredrag med ildsjæle

Som arrangør kan du forvente…

Relevans

Thomas Veber har omfattende erfaring som projektleder, udviklings- og IT-chef og kender de udfordringer, som virksomheder står over for. Hans historier og metoder er fleksible og kan tilpasses til forskellige publikum, hvilket gør foredraget relevant for enhver virksomhed.

Konkret værdi

Praktisk anvendelighed er selvfølgelig afgørende. Thomas Veber vil dele konkrete værktøjer, metoder og strategier, som deltagerne kan implementere direkte i deres arbejde. Dette foredrag er mere end blot inspiration – det giver deltagerne praktiske redskaber til at forbedre projektledelse, konflikthåndtering og innovation.

Tidsbegræsninger

Tidsplanen holder. Foredraget er designet til at passe ind i et travlt skema og kan tilpasses i forhold til den tilgængelige tid. Thomas sikrer, at deltagerne får maksimal værdi ud af hvert minut og forlader foredraget med konkrete handlingspunkter.

Foredraget kan holdes på dansk eller engelsk og varer 45-60 minutter. Kontakt booking@thomasveber.dk eller 52 79 63 62 for booking.

Download PDF med beskrivelse af “IT-chefen som er sørøver”

Thomas-Veber-square-500

Thomas Veber har haft flere ledende stillinger i it-branchen, senest som it-chef i en international industrivirksomhed med kontor i Danmark, Sverige, Tyskland, Finland, Taiwan og Kina. Han driver desuden sit eget forlag, har skrevet otte bøger, og holder foredrag i ind- og udland.

Han har flere gange i Go’ aften Live fortalt om indsigterne han har fået ved at sejle til Caribien. I Sverige har han været med i tv-programmet “Familier på eventyr”, som hver uge havde mere end 900.000 seere.