Skip to content

Thursday talks

Jeg taler jeg med en række eksperter om nogle ret spændende ting, når jeg de næste par måneder holder en række webinarer på dansk, engelsk og svensk. Du kan være med. Det koster ikke en krone! Hverken i transport eller deltagerafgift!

Det er live, og det betyder, i modsætning til et allerede indspillet program, at du kan stille spørgsmål undervejs.

Her har du programmet for de webinars som er på plads.

 

Sejlads i koldt vand

Torsdag d. 21. januar kl. 19.30
Hvad er det som er så dragende ved at sejle i koldt vand? Kirsten og Kim Bork Mathiesen har i 18 år sejlet over det meste af Jorden, men det er på Grønland, Svalbard, Alaska, Nordvestpassagen, Kap Horn og South Georgia at de har fået de største sejleroplevelser.

Jeg taler med Kim om hvorfor de har sejlet udenfor de gængse langturssejlerruter. Han kommer med masser tips til at sejle om vinteren eller til Arktis og Antarktis.

Kim Bork Mathiesen er formand i Langturssejlerforeningen FTLF og blandt dem jeg kender som har sejlet absolut flest sømil. Han og Kirsten sejlede i 1986-1993 i Lua, en Fandango 32, og i 2003-2013 i Sol, en Beneteau First 42. De har sejlet på begge sider af både Stillehavet og Atlanten, gennemsejlet Nordvest-passagen, krydset Ækvator fem gange og rundet Kap Horn to gange.

Tilmeld dig gratis her…

 


 

Tag bedre sejlerbilleder

Torsdag d. 4. februar kl. 19.30
Lær at tage bedre billeder med din mobil når du sejler. Det kræver ikke et dyrt kamera for at tage fantastiske billeder. I et spændende og kreativt webinar giver freelance fotograf Peter Brinch tips til hvordan du også kan tage bedre billeder med din mobil når du sejler.

Jeg taler med Peter Brinch om enkle metoder så sejlerbillederne bliver virkeligt gode. Peter har en kreativitet og en smittende entusiasme, og efter dette webinar vil du også være en bedre fotograf.

Peter Brinch er sejlende freelance fotograf. Han har de sidste fire år drevet sit firma fra sin Hallberg Rassy Monsun “Libra” som han sammen med familien har sejlet i Middelhavet og Kanarieøerne. Udover sine sejladser fotograferer Peter events, konferencer og brylupper i Danmark og i udlandet.

Tilmeld dig gratis her…

 


 

Aldrig mere landstrøm

Torsdag d. 11. marts kl. 19.30
Hvis der er noget langturssejlere er enige om, så er det at vi aldrig har strøm nok. Men hvordan skal vi løse det? Er det kun et spørgsmål om flere solpaneler eller er der også andre ting vi skal tænke på?

Jeg taler med Mikkel Kloster om hvordan vi får mere strøm. Solpaneler hjælper langt hen ad vejen, men det er lige så vigtigt at tænke på placeringen, kabler, regulator og meget andet. Vi tager udgangspunkt i at forvandle min egen standard Bavaria 36 til en langturssejler.

Mikkel Kloster er sejler, elingeniør og manden bag firmaet Baltic Solar Arches som leverer targabøjler til langturssejlere i Danmark og i udlandet.

Tilmeld dig gratis her…