18.000 sømil midt i verden

Hvis man drømmer om langtursejlads, så er der nogle bøger man er nødt til at læse. Det er bøger som giver en blod på tanden. Bøger som giver drømmene næring.

En af disse er Erik Wedersøes ”Søforklaring”. En dejlig bog hvor man virkelig kommer ind i hovedet på forfatteren.

En anden er Jan Eske Bertelsens ”18.000 Sømil Midt i Verden”. Den har jeg selv læst fire gange, og jeg har lyst til at læse den igen.

Det som gør disse lidt ældre bøger så fantastiske er ikke kun pionerånden. Det er også fordi det er rigtige eventyr. I dag kan hvem som helst som har penge nok sejle over Atlanten eller sejle Jorden rundt. Men det er mere spændende at læse om dem som kæmper for det. Dem som ikke får det hele serveret. Dem som får problemer, men løser dem og kommer stærkere og klogere ud af dem.

Jan Eske Bertelsen beskriver i ”18.000 Sømil Midt i Verden” en helt fantastisk rejse. Både mentalt og fysisk. Når man læser bogen er man med ombord på Frøj. Men man ser ikke kun rejsen ude fra. Man hører også om hvad den gør ved personerne. Hvorfor de gør som de gør.

18000somilNu er ”18.000 Sømil Midt i Verden” tilgængelig igen. Nu som e-bog. Har du ikke læst den? Så skynd dig at hoppe over til bogens hjemmeside og køb den og læs den. Du vil ikke fortryde det.