Den første storm

Det skal være en god oplevelse at sejle. Derfor lader vi på Anna Lisa altid vejret bestemme hvornår der er afgang. Vi sejler hellere et par dage tidligere, eller ligger stille et par dage længere, for at sikre at det bliver en god sejlads.

Forudsætningerne for en god sejlads er de bedste, hvis det også er godt vejr.

Alligevel kan det desværre ske, at man bliver overrasket af dårligere vejr, end vejrudsigten har lovet. På vej fra det spanske fastland og ud til Mallorca skulle vi have haft ca. 8-10 m/s og platlæns, men vinden øgede til storm.

Det var en forfærdelig nat, men den storm vi fik i starten af vores langturssejlads til Caribien, var alligevel sund for os.

Det ovenstående er et 3-minutters klip fra TV-programmet “Familier på eventyr” hvor man i seks programmer blandt andet kunne følge vores sejltur til Caribien. Her i stormen på vej til Mallorca.

Vi vil meget nødig ud i sådan et vejr igen, men det gav os nogle gode indsigter: Vi kan sagtens klare det, selvom det er ubehageligt. Og det får frygten for fremtidigt dårligt vejr på verdenshavene til at forsvinde lidt.

 

Til-caribien-cropped
Til Caribien?
Følg med ombord på Anna Lisa på kanaler i Europa, i storm i Middelhavet, når udstyret går i stykker ved Afrika og også når sejladsen er så fantastisk at alt er glemt igen.

Lige nu giver vi bogen “Til Caribien?” væk helt GRATIS.

Få bogen nu