Film: Hallands Väderö – en perle!

Kender du Hallands Väderö? Det gjorde jeg i hvert fald ikke inden vi sejlede til Norge sidste år. Tilfældigvis stoppede vi et par dage ved øerne, og det fortrød vi ikke! Tænk at der findes sådan en eksotisk perle så tæt på!

Jeg skal ikke blive YouTuber, og du vil ikke drukne i videoer fra min side. Men nu hvor jeg hverken kan sejle i Middelhavet eller researche til min kommende bog om floder og kanaler, kommer der nok et par videoer fremover. Man kan kalde det små blogindlæg som video i stedet for på skrift. De er et par minutter lange.

Vil du vide når de kommer nye film, så tryk lige på den røde Abonner-knap på YouTube – så får du besked. Den næste film vil handle om en fantastisk bonus ved at sejle i Norge!

Her er en film som handler om en rigtig perle som ligger kun lidt nord for Helsingør. Måske en mulighed til sommer?