Gratis foredrag om sejlads på Donau

Far og datter i en 5-meters båd på eventyr gennem Østeuropas ukendte farvande

Det er ikke hver dag, at man hører om nogen, der vover sig ud på en længere sejltur i en lille 5-meters speedbåd, og endnu mindre når det drejer sig om en far-datter-duo. Thomas og Mathilda Veber udfordrede både deres egne grænser og flodens strøm, da de begav sig ud på en eventyrlig odyssé ned ad Donau. Fra de østrigske alper til Balkans hjerte, sejlede far og datter gennem syv lande, som de færreste tænker på, at man kan sejle til.

Sammen udgiver de nu bogen Med strømmen til Balkan – en far-datter-odyssé på Donau i en 5-meters båd og i anledning af dette, kan du komme til et gratis foredrag i København, mandag d. 10. juni kl. 16.30

 

Østeuropas ukendte skatte

Mens mange langturssejlere søger mod kendte destinationer som Middelhavet og Caribien, valgte Thomas og Mathilda at udforske lande som Ungarn, Serbien og Slovakiet fra vandet. Foredraget, som er baseret på bogen, beskriver medrivende deres oplevelser i disse mindre kendte sejladsdestinationer, hvor de mødte alt fra brændende sol og nærgående politifolk til tropiske strande og varme, gæstfrie lokale. En uventet invitation fra Liberlands præsident kaster også lys over de konflikter og historier, der stadigvæk gemmer sig langs Donaus bredder.

 

Et inspirerende eventyr for alle

“Med strømmen til Balkan” er ikke kun for sejlere eller eventyrere, men for alle, der drømmer om at bryde fri fra hverdagens trummerum og opleve noget helt specielt. Thomas Vebers fortællinger og Mathildas billeder viser, hvordan selv de mindste både kan føre til de største eventyr, og hvordan familiebåndene kan styrkes gennem fælles oplevelser på vandet.

 

Velkommen til et underholdende foredrag

⛵ Med 47 bookede foredrag i 2023 er Thomas Veber en eftertragtet og underholdende foredragsholder. Du vil derfor kunne forvente en god oplevelse, når han sammen med sin datter fortæller om eventyret på Donau – et sted hvor de færreste sejler. Du vil ikke kun høre førstehåndsberetninger om sejlturen, men også møde andre sejlerentusiaster og eventyrere. Det er en chance for at blive inspireret og måske endda få modet til selv at kaste sig ud i lignende eventyr.

📅 Mandag d. 10. juni 2024 kl. 16.30. Gratis foredrag og bogreception for den nye bog: “Med strømmen til Balkan – en far-datter-odyssé på Donau i en 5-meters båd”.

🗺️ Adresse:
Forlaget Ocean Dream
Gothersgade 11
1123 København K

Søg efter “Ocean Dream” på dørtelefonen, gå ind gennem glasdøren til højre, og kom op på første sal, til højre.

>>> Tilmed dig gerne her, så vi ved hvor mange som kommer <<<