Hvor hurtigt kan vi komme til Middelhavet?

Det startede som en sjov idé: Vi sejler til 50-årsfest i Barcelona. Men nu bliver det også et stressmoment. Nu SKAL vi jo være nået frem til Barcelona d. 25. juni – og gerne et par dage inden.

Da vi virkelig fik gennemtænkt hvor lidt tid vi egentlig har, diskuterede vi om vi skulle sejle over Biscayen og rundt om den Iberiske halvø. Vi fik også tilbud på at få kørt “Anna Lisa” ned på en lastbil. Men vi bestemte os alligevel for at sejle hende ned gennem kanalerne igen. Så er vi ikke afhængige af vejr og vind.

I dag starter jeg i Travemünde og jeg har knapt tre uger til at race ned gennem floder og kanaler. Familien er hjemme imens og afslutter dette skoleår. Derfor flyver jeg hjem d. 19. maj og er hjemme med dem, indtil vi fortsætter sejladsen. Så må vi se hvor langt jeg er kommet. Jeg er nok ikke kommet helt ud i Middelhavet, men forhåbentlig et godt stykke ned i Frankrig.

Jeg vender tilbage med en status, men hvis du vil have lidt mere løbende, så opdaterer jeg min Facebook-side oftere.