No bullshit just sailing

YouTuberen Erik Anderaa er en vild, norsk viking. Han har netop sejlet rundt om Norskehavet til den arktiske ø Jan Mayen, Island, Færøerne, Shetlandsøerne og tilbage til Norge. Alene!

I et webinar d. 16. februar taler jeg med Erik om solo-sejlads. Hvordan håndterer han de lange passager, når han er alene på båden? Er solo-sejlads en lettere eller mere kompliceret tilgang til langturssejlads?

Erik Anderaa er en populær YouTuber med mottoet ”No bullshit, just sailing”. Han fortæller spændende historier som er virkelig flot filmet. Hans seneste sejlads er dokumenteret i fem kapitler af “Sailing around the Norwegian sea” på Youtube og er blevet set af hundrede tusinder af mennesker.

Du kan være med når jeg taler med Erik, og da det er live kan du stille spørgsmål undervejs.

Det koster ikke en krone! Hverken i transport eller deltagerafgift. Bryg en kop kaffe eller tag en øl og sæt dig til rette i din yndlingsstol og vær med. Det er ikke er bare god underholdning – du vil også få en masse guldkorn med dig.

>> Webinaret var d. 16. februar 2021, men du kan se en sammenfatning her!

 

Den nærmeste tid taler jeg med den norske YouTuber Erik Aanderaa (No Bullshit, Just Sailing) om solo-sejlads, med Mikkel Kloster (Baltic Solar Arches) om at blive selvforsynende med strøm og med YouTuberne Malin og Johan (RAN Sailing) om at finansiere sin sejlads ved at arbejde ombord.

Se alle de gratis arrangementer her…