Aldrig mere landstrøm

Hvis der er noget langturssejlere er enige om, så er det at vi aldrig har strøm nok. Men hvordan skal vi løse det? Er det kun et spørgsmål om flere solpaneler eller er der også andre ting vi skal tænke på?

I et webinar taler jeg med Mikkel Kloster om hvordan vi får mere strøm. Solpaneler hjælper langt hen ad vejen, men det er lige så vigtigt at tænke på placeringen, kabler, regulator og meget andet. Vi tager udgangspunkt i at forvandle min egen standard Bavaria 36 til en langturssejler.

Mikkel Kloster er sejler, elingeniør og manden bag firmaet Baltic Solar Arches som leverer targabøjler til langturssejlere i Danmark og i udlandet.

Få gode råd til at blive selvforsynende!

Du kan være med når jeg taler med Mikkel, og da det er live kan du stille spørgsmål undervejs.

Det koster ikke en krone! Hverken i transport eller deltagerafgift. Bryg en kop kaffe eller tag en øl og sæt dig til rette i din yndlingsstol og vær med. Det er ikke er bare god underholdning – du vil også få en masse guldkorn med dig.

Webinaret var d. 11. marts 2021, men du kan se en redigeret indspilning her.

 

Den nærmeste tid taler jeg med Mikkel Kloster (Baltic Solar Arches) om at blive selvforsynende med strøm og med YouTuberne Malin og Johan (RAN Sailing) om at finansiere sin sejlads ved at arbejde ombord.

Se alle de gratis arrangementer her…