Af sted til halv pris

Møde pirater i Somalia, spille teater i Bolivia, køre tuk-tuk i Pakistan, sove ved Mount Everests fod eller rejse ni gange til Brasilien. Det er hverdagen for vestjyden Rasmus Krath. I bogen “Af sted” får vi lov til, i et letlæst sprog og med lækkert layout, at få et indblik i Rasmus Kraths hverdag. Vi får også lov til at følge med til Holstebro, og være med på den rejse, som udvikler en helt almindelig vestjyde til eventyrer. Det er inspirerende læsning om et spændende menneske.

Få bøgerne til halv pris

Forlaget Linie H tilbyder nu læserne af min blog at købe de fire første e-bøger i “Af sted” til halv pris. Den ene handler om eventyreren Rasmus Krath, som jeg skrev om her for en måneds tid siden. Men det er også historien om Esther Jensen som rejser på motorcykel og har besøgt 103 lande, Lars Gundersen som har været i Nepal over 50 gange og om Line Drube som tilbringer to uger på ’den røde planet’ i Arizona hos The Mars Society.

Normalprisen er 196,- kr, men som læser af min blog kan du få alle fire e-bøger for 100,- kr. Er du interesseret? Så kontakt Heidi@skrivevaerkstedet.dk Men gør det senest den 17. november, for der udløber det gode tilbud.