Få Caribisk stemning

Officielt er det en bogreception for Et år uden sko, men det er også en fest, og du er inviteret!

Vi starter kl. 17.00, og der vil være mini-foredrag, levende musik, karibisk stemning, mingel, bogsnak, snacks, øl, vin og alt hvad der er brug for på en fest.

Ja, det er en bogreception, men det er ikke et krav at købe bogen – vi er bare glade for at så mange som muligt kommer. Vi har længe gerne villet have en fest – så vi byder selvfølgelig på alt!

 

Kom og fest med os

Vi håber at du onsdag d. 26. september vil:

  • Lytte til vores mini-foredrag og levende musik.
  • Smage på maden og drikkevarerne (vi forsøgte virkelig at få “Carib”-øl fra Trinidad – men det var umuligt, så det bliver altså almindelig, dansk øl, vin og sodavand).
  • Snakke med Margareta og mig og alle andre som kommer.

Adressen er …
Globalhagen House / Mellemfolkeligt samvirke
Fælledvej 12
2200 København N

Lokalet er “Møderiet”, opgang B hoveddør.

Tænk på, at det er i København, og at det kan være svært at parkere.

 

Det er for alle

Det er for alle, så du kan også tage dine børn, partner, tante, skipper, chef eller buschaufføren fra bus 5C fra Hovedbanegården med. Jo flere jo bedre! Der er mad og drikke, uanset om du er voksen eller barn eller om du skal køre bil, sejle eller tage bussen.

Vi håber at se dig onsdag d. 26. september kl. 17.00 i København. Hvis du kommer (og du har Facebook), vil du så ikke lige gå ind og tilmelde dig på linket her. På bogreceptionen for den svenske udgave kom der over 100 mennesker, og det stiller jo lidt krav til cateringen 🙂

Læs mere om Et år uden sko her …