Uventet besøg i skriveværkstedet

For mig er et mål med denne rejse, udover alle oplevelserne, også at få tid til at skrive bøger. Det er dog ikke hver dag der er tid til det, for sejlads, reparationer, skole, oplevelser, vandreture og møder med andre mennesker skal selvfølgelig prioriteres højere. Det er jo nu vi er i “paradis”, som de lokale siger.

Udover bogen om vores sejlads, som jeg skriver sammen med Margareta, har jeg mange andre bogprojekter som jeg arbejder på.

Mit foretrukne sted at sidde og skrive er fordækket. Der er fred og ro, men jeg kan alligevel følge med i hvad der sker på ankerpladsen.

For et par dage siden skete der dog noget, så jeg måtte stoppe skriveriet. Se her:

 

Til-caribien-cropped
Til Caribien?
Følg med ombord på Anna Lisa på kanaler i Europa, i storm i Middelhavet, når udstyret går i stykker ved Afrika og også når sejladsen er så fantastisk at alt er glemt igen.

Lige nu giver vi bogen “Til Caribien?” væk helt GRATIS.

Få bogen nu