Få flere oplevelser med din båd

Jeg prøver altid på at gøre sejlads og oplevelser let tilgængelige.

Udtrykket “If you can dream it, you can do it” er der jo meget rigtigt i, men nogle gange skal man sætte barren lidt ned. Jeg synes at det er bedre at få de lettilgængelige oplevelser, end ikke at få nogen overhovedet – fordi drømmene er så store, at man aldrig kan opnå dem.

Den letteste måde at få oplevelser med båden er, efter min mening, ved at ankre.

Jeg var egentlig i gang med at researche til en bog om spændende og eksotiske steder i Danmark som man kun kan komme til med egen båd …

Men så opdagede jeg noget vigtigt:
Det er ikke nok at have en båd. Man skal også turde ankre, for mange af disse spændende steder har jo ikke en havn.

Så first things first …

Jeg har snakket med rigtig mange, som føler sig utrygge når de ankrer.

Det er derfor jeg nu har skrevet bogen “Ankerliv – Lær at ankre og få flere oplevelser med din båd”. Jeg vil nemlig virkelig gerne dele min egen erfaring med dig, så du også kan få disse fantastiske oplevelser – uanset om du er på vej ud i verden, eller om du mest sejler herhjemme.

Du kan let få flere oplevelser
Jeg har ankret i Storebælt og haft marsvin svømmende rundt om båden – kun et par meter væk! Ved Hesselø, nord for Hundested, var der sæler ved siden af mig! Det havde jeg aldrig oplevet, hvis jeg var gået i havn.

I Danmark har vi mange gode steder man kan ankre.
Med lidt øvelse er det let at kigge på søkortet for at finde en sikker ankerplads. Ankringen behøver ikke at erstatte havnelivet – men en nat for svaj i ny og næ kan give rigtigt store oplevelser som varer længe.

Snyd ikke dig selv
Hvis du vil langturssejle er det et must at lære at ankre. Men du snyder dig selv for mange sejleroplevelser ved ikke at gøre det herhjemme også. Det er altså fedt at ankre en juninat i Storebælt og have sæler og marsvin et par meter fra båden. Eller at starte morgenen med et hovedspring i friskt havvand.

Det kræver selvfølgelig, at du kan sove trygt om natten. Du skal vide, at ankeret ikke pludselig slipper.

Masser inspiration
Ankerliv lærer dig at ankre. Du vil turde forlade din opankrede båd mens du er inde på en af de mange spændende danske øer som du ellers ikke kan besøge.

Der er masser historier fra ankerpladser herhjemme og ude i verden. Du vil ikke kun lære hvordan man ankrer sikkert, men også opleve hvor mange eventyr der findes, hvis du engang imellem ankrer i stedet for at gå i havn.

Gratis bog?
Ligger du bare én eneste nat for anker, i stedet for at gå i havn, så har du ikke bare fået en fantastisk oplevelse – pengene til bogen er tjent ind i sparede havnepenge. Ved overnatning nummer to har du tjent penge på det. Det er jo næsten det samme som en gratis bog! 😉

Sort bælte i ankring
Det er vigtigt for mig, at det skal være både underholdende og spændende, mens du læser bogen og selv bliver ekspert på ankring.

Der er masser illustrationer, gode råd, historier og fakta så du også kan blive en ninja til at ankre.

Det er ikke en kedelig fagbog, som bare opremser en masse fakta.

Den komplette manual til ankring
“Ankerliv – lær at ankre og få flere oplevelser med din båd” lærer dig med mange illustrationer, inspirerende historier og eksempler hvordan du:

  • Vælger det rette anker
  • Finder den ideelle ankerplads
  • Får ankeret til at sidde fast
  • Sikrer at du kan få ankeret op igen
  • Ankrer i bugte med mange både
  • Skærgårdsankrer
  • Undgår at bryde de uskrevne regler på ankerpladsen
  • Historier fra ankerpladser i hele verden
  • Og meget mere

“Ankerliv – lær at ankre og få flere oplevelser med din båd” er den komplette manual til på en enkel måde at få endnu flere oplevelser med din båd ved at ankre trygt og sikkert.

Jeg lover dig: Efter at have læst min nye bog vil du virkelig få endnu flere oplevelser med din båd. Oplevelserne er lettilgængelige og du sparer endda penge imens. Penge som du kan bruge på is til ungerne eller en god flaske rødvin i solnedgangen.

Bogen udkommer d. 6. december, men frem til den 24. november kan du forudbestille den direkte fra forlaget – og få den inden udgivelsesdatoen.

>> Forudbestil hos Ocean Dream for 179,- kr med gratis forsendelse <<

Hvis du forudbestiller får du endda FRI FRAGT også.

Skal Ankerliv måske være den første julegave du køber i år?