RAN sailing om at arbejde fra båden

Malin Löf og Johan Hammarlund arbejder som YouTubers, mens de sejler rundt i verden i deres RAN. Men hvilke konsekvenser har det for deres sejlads? Giver arbejde under langturssejladsen et ekstra krydderi? Eller er sejlerlivet nu blevet til endnu en dag på kontoret?

Flere og flere langturssejlere får deres indkomst som it-konsulenter, oversættere, designere, filmskabere og fotografer. Arbejde, der kan udføres online hvor som helst. I et webinar taler jeg med Malin og Johan om glæderne og vanskelighederne ved at arbejde under sejladsen. Du får en unik indsigt i, hvordan det er at arbejde på båden.

Vi vil selvfølgelig også tale om deres sejladser, film og fremtidsplaner.

 

Malin og Johan er bedst kendt fra den populære YouTube-kanal RAN Sailing. De har sejlet siden januar 2016, hvor de forlod hjemmehavnen for at sejle i Atlanterhavet og Stillehavet. Hver fredag udgives en ny episode fra deres eventyr på YouTube, og den ses af hundrede tusindvis af mennesker.

Du kan være med når jeg taler med Malin og Johan, og da det er live kan du stille spørgsmål undervejs.

Det koster ikke en krone! Hverken i transport eller deltagerafgift. Bryg en kop kaffe eller tag en øl og sæt dig til rette i din yndlingsstol og vær med. Det er ikke er bare god underholdning – du vil også få en masse guldkorn med dig.

Arrangementet var den 15. marts 2021, men du kan få alle guldkornene indspillet her!